✔ Persoonlijke service   ✔ Unieke en persoonlijke ontwerpen   ✔ Gratis digitale proefdruk    ✔ Gratis verzending vanaf €50,-

Werkwijze

Stap 1. Offerte aanvragen

Heb je een mooi geboortekaartje of trouwkaart gezien? Vraag dan een offerte aan via info@lynddesign.nl of vul het formulier bij het kaartje in. Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijk ontwerp te laten maken.

Vergeet de volgende zaken niet te vermelden in de mail:

– of het gaat om een bestaand ontwerp of een ontwerp op maat

– de uitgerekende datum of trouwdatum

– het gewenste formaat

– het aantal kaarten

– of je extra producten zoals labels, kraamfeestkaarten, bedankkaarten, enveloppen, touw, sluitstickers, naamvlaggen, posters of persoonlijke postzegels wilt bijbestellen

– of er nog speciale wensen zijn

Stap 2. Digitale proef

Nadat wij een akkoord op de offerte hebben ontvangen kunnen we aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp ontvang je per mail. Hier kan je op reageren en er kunnen vrijblijvend aanpassingen gedaan worden.

Stap 3. Enveloppen

Mochten jullie de enveloppen bij Lynd Design willen bestellen, dan ontvangen jullie deze vooraf. Je hebt dan nog voldoende tijd om alles te schrijven.

Stap 4. Definitieve kaart

Als de trouwkaart helemaal goed is of zodra de kleine geboren is zorgen wij ervoor dat de definitieve kaart gedrukt wordt. Bij een geboorte ontvangen wij graag de laatste gegevens per mail of via het formulier bij het kaartje. De levertijd is ongeveer 2 werkdagen.