Veelgestelde vragen

Dit verschilt per ontwerp. Voor een ontwerp uit de collectie streef ik er naar om binnen één week de eerste digitale proef klaar te hebben. Bij een ontwerp op maat hangt het van de wensen af hoelang het duurt voordat de eerste digitale proef klaar is.  

Neem voor een geboortekaartje uit de collectie ongeveer drie maanden voor de uitgerekende datum contact op. Voor een ontwerp op maat is dit ongeveer vier maanden. 

Dit is mogelijk. Stuur hiervan per mail een foto of afbeelding en dan kan ik deze kleur in het kaartje verwerken. Let wel op dat kleuren op beeld en op papier kunnen afwijken.

Nadat de digitale proef door jou is goedgekeurd ontvang je een papieren proefdruk. Er zit één papieren proefdruk bij de prijs inbegrepen. 

Bij een geboortekaartje of trouwkaart kan je de enveloppen altijd eerder ontvangen zodat je ze alvast van een adres kan voorzien. 

De kaarten kunnen vanaf 30 stuks besteld worden en gaan per 10. Weet dus zeker dat je genoeg hebt want een herdruk is prijzig. 

Kaartjes met labels worden los van elkaar geleverd en dienen dus zelf nog in elkaar te worden gezet. De labels kunnen als DIY (zelf knippen of snijden) of voorgesneden
geleverd worden en dienen eventueel nog wel geperforeerd te worden. In overleg, tegen een meerprijs, is het mogelijk om dit te laten doen en ze dus kant en klaar geleverd te krijgen.

Een papieren proefdruk word binnen één week bezorgt. De definitieve kaarten worden binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgt. 

Vul hier het contactformulier in met jullie wensen of vraag en ik neem contact op.