VEELGESTELDE VRAGEN

Dit verschilt per ontwerp. Voor een ontwerp uit de collectie streef ik er naar om binnen één week de eerste digitale proef klaar te hebben. Bij een ontwerp op maat hangt het van de wensen af hoelang het duurt voordat de eerste digitale proef klaar is.  

Neem voor een geboortekaartje uit de collectie ongeveer twee/drie maanden voor de uitgerekende datum contact op. Je weet dan vrijwel zeker dat het geboortekaartje klaar ligt voordat de baby geboren is. Later contact opnemen is uiteraard ook mogelijk, dan ga ik kijken of ik nog plek voor je heb.  

Dit is mogelijk. Stuur hiervan per mail een foto of afbeelding en dan kan ik deze kleur in het kaartje verwerken. Let wel op dat kleuren op beeld en op papier kunnen afwijken.

Nadat de digitale proef door jou is goedgekeurd ontvang je een papieren proefdruk. Er zit één papieren proefdruk bij de prijs inbegrepen. 

Bij een geboortekaartje kan je de enveloppen altijd eerder ontvangen zodat je ze alvast van een adres kan voorzien. 

De kaarten kunnen vanaf 30 stuks besteld worden in elk gewenst aantal. Weet wel zeker dat je genoeg hebt want een herdruk is prijzig. 

Kaartjes met labels worden los van elkaar geleverd en dienen dus zelf nog in elkaar te worden gezet. De labels worden voorgesneden en eventueel geperforeerd
geleverd. In overleg, tegen een meerprijs, is het mogelijk om dit te laten doen en ze dus kant en klaar geleverd te krijgen.

De levertijd van een papieren proefdruk is ongeveer één week. Bij spoed kan dit sneller. De definitieve kaarten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Vul hier het contactformulier in met je wensen of vraag en ik neem contact op.